Digiajan asiakkuuspäällikkö F.E.C. (Tampere)

Aamu juna Tampereelle lähti Helsingistä kuuden jälkeen. Onneksi on vielä lämmintä ja eikä satanut vettä. Arjen pieniä iloja 🙂 Parin kymmenen opiskelijan energiat tartuivat nopeasti ja johdatus markkinointiin eteni digiviitekehykestä, someen ja data tieteen (data science) käyttöön vähittäiskaupassa. Lisäksi tarkasteltiin tulevaisuutta (Customer Experience Management  CEM). Kurssilla tehtiin pienempiä reflektointeja ja ihan mukavasti opiskelijat lähtivät mukaan ohjattuihin että spontaaneihin keskusteluihin. Ensi kerralla pitää ottaa kuvia koulutuksesta. Kiitokset opiskelijoille ja tsemppiä opintoihin sekä tietysti Aalto Executive education Pro ohjelmalle sekä Jaakko Kotilalle. Ohjelmasta lisää tietoa täältä (http://www.aaltopro.fi/ohjelma/digiajan-asiakkuuspaallikko-fec-pirkanmaan-ely-alue).

Kiitos Jaakko Kotilan, nyt meillä on myös tilasuudesta kuvakin =)

tampere

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s